Fysikaalista hoitoa ammattitaitoisesti kaikkiin tarpeisiin

Fysioterapia Balanssi hoitaa kaikki fysioterapeuttista hoitoa vaativat oireet kiireettömästi ja asiakasta kuunnellen. Hoidamme asiakkaita sekä lääkärin lähetteellä että ilman Turussa sekä Littoisissa. Kotikäyntejä teemme lääkärin lähetteellä. Tutustu alla tarkemmin tarjoamiimme palveluihin.

Fysioterapeuttinen tutkiminen ja hoidot

Fysioterapialla pyritään kehon akuuttien oireiden poistamiseen sekä oireiden uusiutumisen ehkäisyyn. Hoito aloitetaan Fysioterapia Balanssissa fysioterapeutin tekemällä ongelmien alkukartoituksella, jonka pohjalta tehdään juuri sinulle sopiva hoitosuunnitelma. Fysioterapeuttinen hoito koostuu esimerkiksi fysikaalisista hoidoista, manuaalisesta terapiasta ja erilaisista harjoitteista sekä omatoimisen hoidon ja harjoittelun ohjauksesta.

Kuntouttava fysioterapia

Kuntouttavan fysioterapian tavoitteena on auttaa pääsemään eroon toistuvasta tai pitkäkestoisesta fyysisestä ongelmasta sekä ehkäistä sen uusiutuminen. Terapialla pyritään palauttamaan kehon hallinta ja toimintakyky mahdollisimman hyvin käyttämällä apuna esimerkiksi manuaalista terapiaa, hierontaa sekä lihaskunto-, liikkuvuus- ja kehonhallintaharjoitteita. Omatoiminen hoito ja harjoittelunohjaus kuuluvat myös kuntouttavaan fysioterapiaan.

Kuntouttavaa fysioterapiaa voidaan tarvita myös tapaturman jälkeen. Tällöin kuntoutuksen tavoitteena on varmistaa turvallinen toipuminen tuki- ja liikuntaelimistön vammasta. Leikkausta edeltävällä fysioterapialla pyritään varmistamaan parempi hoitotulos leikkauksen jälkeen.

Hieronta ja mobilisointi

Hieronnalla voidaan hoitaa ja ehkäistä monenlaisia lihasvaivoja. Mobilisointi taas on yksi manuaalisen terapian muoto, ja sillä pyritään lisäämään nivelten, pehmytkudosten ja rajoittuneiden nikamavälien liikettä sekä ylläpitämään nivelten liikkuvuutta ja ehkäisemään jäykistymiä.

LHT-laitteet

Fysioterapia Balanssissa on kattavasti erilaisia lääkinnällisen harjoitusterapian kuntoutuslaitteita.

Fysioterapeuttiset tuotteet

Fysioterapia Balanssista saat myös erilaisia fysioterapeuttisia tuotteita. Meiltä löydät esimerkiksi yksilöllisesti säädettäviä Ergo Case Therapy -terveystyynyjä.

Tervetuloa meille hoidettavaksi!

Aukioloaikamme:

Arkisin: 8-19

Fysioterapia Balanssi

Martinkatu 3
20810 TURKU

Puh. 040 547 8287

posti@fysioterapiabalanssi.com
www.fysioterapiabalanssi.com

Martinkatu 3, Turku

Fysioterapia Balanssi

Luhakatu 1 (Värttinän palvelutalo)
20660 LITTOINEN

Puh. 040 126 4004

posti@fysioterapiabalanssi.com
www.fysioterapiabalanssi.com

Luhakatu 1, Littoinen

Kerro meistä kavereillesi